Sigurim Jetë Turisti

Kjo kontratë sigurimi ofrohet për shtetasit e huaj të cilët vizitojnë Republikën e Shqipërisë me qëllim që gjatë qëndrimit të tyre të jenë më të sigurt.

Ky sigurim ofron përfitimet e mëposhtme:

– Shpenzimet mjekësore në rast aksidenti ose sëmundjeje akute (domosdoshmëri për ndërhyrje kirurgjikale);

– Shpenzimet e riatdhesimit;

– Humbjen e jetës.

Primi i sigurimit përcaktohet në varësi të ditëve të qëndrimit dhe moshës së të siguruarit.

Kjo kontratë sigurimi ofrohet për shtetasit e huaj të cilët vizitojnë Republikën e Shqipërisë me qëllim që gjatë qëndrimit të tyre të jenë më të sigurt.

Ky sigurim ofron përfitimet e mëposhtme:

– Shpenzimet mjekësore në rast aksidenti ose sëmundjeje akute (domosdoshmëri për ndërhyrje kirurgjikale);

– Shpenzimet e riatdhesimit;

– Humbjen e jetës.

Primi i sigurimit përcaktohet në varësi të ditëve të qëndrimit dhe moshës së të siguruarit.

LIDHJET E DOBISHME

Albsig.sh.a

Albsig Invest

Autoriteti I Mbikeqyrjes Financiare

 

PUBLIKIME

Te Dhenat Financiare

Mediat

Mundesi Punesimi

Njoftime

Raporto Ankesat

SHERBIMET

Rrjeti Mjeksor

Kontrollo Vlefshmerin e Polices

Apliko Online

Raporto Demin Online

Bli Online

ZYRAT QENDRORE

Adresa : Rruga e Barrikadave, Albsig HQ, 1001 Tirane.

Tel: +355 42254664

E-mail: info@albsig-jete.al

NUIS: L92019017V

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG-JETË !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?