Produktet e Sigurimit

Sigurimi i Jetës për Hua

Polica e Sigurimi të Jetës për Hua është një instrument sigurimi që ofrohet për personat që marrin kredi në bankë.

Sigurimi i Jetës dhe Aksidenteve

Sigurimi Jetë dhe aksidente ofron mbrojtje financiare për të siguruarin për çdo dëmtim trupor apo paaftësi…

Sigurimi Jetë Shëndet Aksidente

Sigurimi Jetë Shëndet Aksidente garanton mbulimin e shpenzimeve për trajtimin mjekësor…

LIDHJET E DOBISHME

Albsig.sh.a

Albsig Invest

Autoriteti I Mbikeqyrjes Financiare

 

PUBLIKIME

Te Dhenat Financiare

Mediat

Mundesi Punesimi

Njoftime

Raporto Ankesat

SHERBIMET

Rrjeti Mjeksor

Kontrollo Vlefshmerin e Polices

Apliko Online

Raporto Demin Online

Bli Online

ZYRAT QENDRORE

Adresa : Rruga e Barrikadave, Albsig HQ, 1001 Tirane.

Tel: +355 42254664

E-mail: info@albsig-jete.al

NUIS: L92019017V

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG-JETË !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?