Sigurim Jetë Martesë Lindje

Sigurimi i Jetës Martesë Lindje është një sigurim i veçantë i cili ofron një përfitim të garantuar deri në fund të periudhës së sigurimit në rast të humbjes së jetës si dhe garanton një shumë të përfitueshme në maturim të kontratës së sigurimit, mund të jetë më e lartë në varësi të të ardhurave nga investimi i fondeve në dispozicion.

Në varësi të kontratës,  sigurimi i jetës me kursim mund të përfshijë edhe përfitime të tjera:

– Mbulim me sigurim për aksidentet;

– Karta e sigurimit.

Sigurimi i Jetës Martesë Lindje është një sigurim i veçantë i cili ofron një përfitim të garantuar deri në fund të periudhës së sigurimit në rast të humbjes së jetës si dhe garanton një shumë të përfitueshme në maturim të kontratës së sigurimit, mund të jetë më e lartë në varësi të të ardhurave nga investimi i fondeve në dispozicion.

Në varësi të kontratës,  sigurimi i jetës me kursim mund të përfshijë edhe përfitime të tjera:

– Mbulim me sigurim për aksidentet;

– Karta e sigurimit.

LIDHJET E DOBISHME

Albsig.sh.a

Albsig Invest

Autoriteti I Mbikeqyrjes Financiare

 

PUBLIKIME

Te Dhenat Financiare

Mediat

Mundesi Punesimi

Njoftime

Raporto Ankesat

SHERBIMET

Rrjeti Mjeksor

Kontrollo Vlefshmerin e Polices

Apliko Online

Raporto Demin Online

Bli Online

ZYRAT QENDRORE

Adresa : Rruga e Barrikadave, Albsig HQ, 1001 Tirane.

Tel: +355 42254664

E-mail: info@albsig-jete.al

NUIS: L92019017V

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG-JETË !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?